• Kledingdrukkerij in Den Haag

Beste prijs garantie

Home » Kledingdrukkerij in Den Haag

Kledingdrukkerij in Den Haag

In onze kledingdrukkerij in Den Haag laat u volledig naar wens kleding personaliseren. In de kwaliteit van de producten van onze kledingdrukkerij in Den Haag ziet u onze 50 jaar ervaring met het personaliseren van kleding terug. Door gebruik te maken van een ambachtelijke zeefdruk en enkel te drukken op kwaliteitstextiel, verzekeren wij u altijd van de beste kleding. Bovendien bieden wij onze volledige collectie aan tegen scherpe prijzen, doordat we groots inkopen bij textielleveranciers en -producenten.

Laat uw kleding personaliseren in onze kledingdrukkerij in Den Haag

Of het nu bedoeld is als promotiemateriaal, als professionele bedrijfskleding of als relatiegeschenk: wij staan voor u klaar. Bij Attentio heeft u keuze uit een ruim assortiment met kleding, zodat u altijd het textiel vindt dat bij u en uw boodschap past. Een kleine greep uit ons assortiment met kleding:

Natuurlijk bent u welkom om langs te komen in onze kledingdrukkerij in Den Haag. Dan helpen we u persoonlijk verder met een advies op maat. Bovendien heeft u dan de mogelijkheid om het textiel te zien en te voelen, zodat u zeker weet dat het bij uw wensen past.

Eenvoudig een bestelling plaatsen via de webshop

Wilt u kleding laten personaliseren in onze kledingdrukkerij in Den Haag? Plaats dan direct uw bestelling via de webshop*! Uiteraard zijn wij ook bereikbaar via 070-3850600 als u vragen heeft en niet in de gelegenheid bent om langs te komen.

* Voor studenten hebben wij aantrekkelijke kortingen beschikbaar! Vraag naar de voorwaarden.

Prijsopgave aanvragen voor het bedrukken van kleding

G-XLEP2FQ2M0