Stickers laten maken in Den Haag

Kiest u ervoor om professionele stickers te laten maken in onze drukkerij in Den Haag? Dan kiest u voor een zeer veelvuldig gebruikt reclamemedium! Geniaal door zijn eenvoud en gekenmerkt door de hoge mate van inzetbaarheid; stickers laten maken voor uw bedrijf in Den Haag in omstreken is altijd een goede zet.

Welke stickers kunt u laten maken in onze drukkerij in Den Haag?

Voor alle vormen en maten stickers kunt u bij Attentio in Den Haag terecht. Om u een indicatie te geven van de mogelijkheden, vindt u hieronder een kleine greep uit ons assortiment. Uiteraard zijn wij ook in de gelegenheid om maatwerk stickers te maken, bijvoorbeeld afgestemd op de bedrijfskleding en -huisstijl van uw bedrijf in regio Den Haag.

  • Gestanste stickers in de meest uiteenlopende vormen en formaten, leverbaar in vele oplagen en geheel volgens uw wensen.
  • Gedomeerde stickers zijn stickers die voorzien zijn van een glasheldere acryllaat lens, waardoor ze een zeer luxe uitstraling krijgen. Het gebruik van afgeronde hoeken is bij dit type sticker een vereiste.
  • Door magneetstickers te gebruiken kunt u bijvoorbeeld uw auto voorzien van niet-permanente reclame. Uitermate geschikt als extra dienstverlening door onderaannemers en zzp’ers wanneer zij bij hun opdrachtgever aan het werk zijn of wanneer u relatiegeschenken rond gaat brengen. Dit product laat geen lijmresten na!
  • Gebruikmaken van niet-permanent hechtende stickers is ook een mogelijkheid voor tijdelijke reclame-uitingen van uw bedrijf in regio Den Haag, maar dan zonder de nadelen van lijmresten.
  • Beveiligingsstickers zijn stickers die aan twee zijden leesbaar zijn. Ze worden veelal gebruikt voor het beplakken van ramen van beveiligde objecten.

Al onze stickers zijn watervast en minimaal vijf jaar kleurecht. Dit is mede dankzij onze kwalitatieve apparatuur, waaronder een professionele zeefdruk waarmee we op de ouderwetse wijze de kleding drukken. Bij Attentio vindt u écht vakmanschap in drukwerk!

Ook voor belettering zijn wij uw professionele partner

Bij ons kunt u ook terecht voor belettering of logo’s plakken op ramen, wanden, deuren of auto’s. Ongeacht het lettertype, formaat en de kleur – wij staan voor u klaar. Op deze manier zorgt u voor een grotere naamsbekendheid.

Vraag raad en daad bij het laten maken van de stickers

Ook bij de juiste keuze van stickers staan wij u graag bij. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 070-3850600. Vraag even naar Donald! Dan maken wij ook meteen een offerte op indien gewenst.