STICKERS

Een zeer veelvuldig gebruikt reclame medium is toch wel de sticker. Geniaal door zijn eenvoud en hoge mate van inzetbaarheid. Voor alle vormen en maten stickers kunt u bij ons terecht. Om u een indicatie te geven van de mogelijkheden vindt u hier een kleine greep uit ons assortiment:

  • Gestanste stickers in de meest uiteenlopende vormen en formaten leverbaar in vele oplagen geheel volgens uw wensen
  • Gedomeerde stickers zijn stickers voorzien van een glasheldere acryllaat lens, welke uw sticker een zeer luxe uitstraling geeft. Het gebruik van afgeronde hoeken is bij dit type sticker een vereiste.
  • Dmv het gebruik van Magneetstickers kunt u bijvoorbeeld uw auto voorzien van niet permanente reclame. Uitermate geschikt als extra dienstverlening door onderaannemers en zzp-ers, wanneer zij bij hun opdrachtgever aan het werk zijn. Dit product laat geen lijmresten na.
  • Ook het gebruik van Niet Permanent Hechtende Stickers is een mogelijkheid voor tijdelijke reclame uitingen, zonder de nadelen van lijmresten
  • Beveiligingsstickers zijn aan twee zijden leesbare stickers, welke veelal worden gebruikt voor het beplakken van ramen van beveiligde objecten.

Al onze stickers zijn watervast en minimaal 5 jaar kleurecht.

BELETTERING

Bij ons kunt u ook terecht voor uw belettering of logo op ramen, wanden, deuren of auto’s. Ongeacht het lettertype, kleur en formaat. Op deze manier zorgt u ervoor dat dit uw uitstraling en naamsbekendheid vergroot.

Ook bij de juiste keuze van stickers staan wij u graag bij. Bel gerust voor meer informatie met

070-3850600 en vraag even naar Donald.

WhatsApp chat