Textiel laten bedrukken in Den Haag

Textiel bedrukken mogen wij als drukkerij uit Den Haag zeker een van onze specialiteiten noemen. Door ons grote aanbod van textielleveranciers en -producenten, kunnen wij aan de hand van uw specifieke wens het juiste product samen met u uitkiezen.

Wat voor textiel kunt u door ons laten bedrukken in regio Den Haag?

Of het nu gaat om een simpel T-shirt bedrukken voor promotie of om het bedrukken van professionele bedrijfskleding, bij Attentio in Den Haag werken we met alle denkbare soorten textiel. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het bedrukken van sportkleding. Dankzij de bedrukking kunt u deze namelijk laten personaliseren in onze kledingdrukkerij in Den Haag, zodat het hele team of de sportclub eigen sportkleding heeft. Daarnaast biedt dit de mogelijkheid om de kleding een professionele uitstraling te geven en heeft u ontzettend veel mogelijkheden.

Hoe bedrukken wij het textiel?

Om textiel te bedrukken maken wij bij Attentio in Den Haag gebruik van de zeefdruk. Dit is de beste en meest voordelige manier om textiel te bedrukken met een mooi resultaat. Bij zeefdruk wordt de inkt met een rubberstrip door de open delen van een gespannen gaas gedrukt. Hiervoor gebruiken wij plastisol inkt. Wanneer het textiel met nog natte inkt door een oven gaat, wordt de bedrukking kwalitatief en kunt u de kleding zonder problemen wassen. Wilt u een bedrukking op donker textiel laten plaatsen? Al het donker textiel krijgt bij ons een speciale bewerking om een goede dekking te bewerkstelligen. Ook fluorescerende, goud- en zilverkleurige full-colour opdrukken zijn voor ons geen probleem.

Vraag een offerte aan of plaats direct uw bestelling

Wilt u ook gebruikmaken van de all-in-one service van onze textieldrukkerij in Den Haag om textiel op de beste manier te laten bedrukken? Wij staan voor u klaar met advies over ontwerp en productkeuze. Neem contact met ons op door te bellen naar 070-3850600. Geef uw bestelling door of vraag een scherpe offerte aan. Bovendien kunt u ook in onze webshop kijken welke soorten textiel en kleding wij allemaal aanbieden.

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten en hebben meer dan 40 jaar ervaring.