Zeefdruk in onze drukkerij in Den Haag

Dankzij de zeefdruk van onze drukkerij in Den Haag zijn wij keer op keer in staat om u vakmanschap en precisie te leveren. Wij van Attentio hechten hier ook ontzettend veel waarde aan. Door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en een enorme hoeveelheid passie, maken wij van iedere opdracht een succes.

Wat laat u allemaal bedrukken met de zeefdruk van onze drukkerij in Den Haag?

De zeefdruk van onze drukkerij in Den Haag leent zicht vooral voor kleine aantallen. Afwijkende en grote formaten zijn echter ook geen probleem voor onze zeefdruk. Vrijwel ieder vlak materiaal bewerken wij met de zeefdruk in onze werkplaats in Den Haag. Denk onder andere aan kunststof, hout, metaal en uiteraard textiel. Alles wat niet door een normale drukpers heen kan, bedrukken wij graag voor u met de zeefdruk van Attentio in Den Haag. Een kleine greep uit de mogelijkheden:

Ontdek wat er mogelijk is

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze zeefdruk voor uw drukwerk in regio Den Haag? Of weet u al precies wat u wilt laten bedrukken? Kom een keer langs in onze drukkerij of neem contact op via 070-3850600. We helpen u graag verder!