Al sinds het jaar 2000 is ons bedrijf een begrip in Den Haag. Vanaf het moment dat wij ons vestigden aan de Boomsluiterskade heeft de wens van de klant altijd de hoogste prioriteit gehad. Met ons uitgebreide diensten aanbod heeft menige Gemeente, publieke instelling of onderneming in het bedrijfsleven ons weten te vinden. Door onze prettige en duidelijke manier van zaken doen, en vakbekwaam personeel,  mogen wij ons tevreden stellen met een zeer loyale klantenkring, die ons bij herhaling van opdrachten voorziet.

Een kleine greep uit ons aanbod;

T-shirts bedrukken
Polo’s bedrukken
Sweaters bedrukken
Sportkleding bedrukken
Bedrijfskleding bedrukken
Overhemden bedrukken
Tassen bedrukken

Hoewel zeefdruk onze kern activiteit is, kunt u bij ons terecht voor vele andere zaken. Wij van Attentio hebben alle disciplines onder één dak. Van het creëren van uw nieuwe huisstijl in onze eigen ontwerpstudio, tot het leveren van uw bedrukte product naar keuze. Wij nodigen u uit om onze site verder te bekijken en te zien of wij u van dienst kunnen zijn en ook u tot een van onze vele tevreden opdrachtgevers mogen rekenen.

Indien u een vraag heeft, bel of mail ons even, dan staan wij u graag geheel vrijblijvend te woord.

Wij vinden het erg belangrijk onze producten goed en betaalbaar te houden.
Door het assortiment klein te houden en alles in eigen drukkerij uit te voeren lukt dat.

Jarenlange ervaring staat garant voor de beste bedrukking. Daag ons uit! Wij werken met passie en houden van een uitdaging!

Om u te overtuigen van ons kunnen zijn wij altijd bereid tegen een aangepaste vergoeding een proefdruk voor u te maken. Een bezoek aan onze drukkerij is op afspraak mogelijk. Wij ontvangen u altijd met koffie of iets fris!