T-shirts bedrukken

Bij Attentio in Den Haag hebben we een ruim assortiment met T-shirts die u kunt laten bedrukken met onze ouderwetse zeefdruk. Perfect als promotiemateriaal, werkkleding, teamkleding of een andere gelegenheid. Hieronder vindt u een greep uit onze collectie beschikbare kleuren.

Laat verschillende kleuren T-shirts bedrukken met de zeefdruk in onze drukkerij in Den Haag

Door gebruik te maken van een zeefdruk voor het bedrukken van T-shirts kunnen wij van Attentio in Den Haag garanderen dat de opdruk lang mooi blijft. Omdat de inkt op het T-shirt wordt geplaatst en vervolgens in de oven uithardt, is de opdruk een stuk kwalitatiever in vergelijking met nieuwere drukmethodes. Zelfs wanneer u de T-shirts regelmatig op hoge temperatuur moet wassen, blijft de opdruk behouden. Dat is de perfecte combinatie van vakmanschap en topkwaliteit textiel.

Vraag een offerte aan of kom de T-shirts bekijken in de drukkerij

Via de webshop van onze kledingdrukkerij in Den Haag bestelt u eenvoudig de T-shirts die u wilt laten bedrukken met de zeefdruk. Uiteraard is het ook mogelijk om te bellen naar 070-3850600 als u meer wilt weten over de mogelijkheden of een offerte wilt aanvragen. In de drukkerij hebben we ook verschillende samples liggen, mocht u de T-shirts eerst op maat willen beoordelen.